De 3-daagse van GWW zit er weer op. De bedoeling van deze dagen is om 'aan den lijve'  te ervaren hoe anderen, bijvoorbeeld mensen met een beperking, dagelijks geconfronteerd worden met obstakels, letterlijk en figuurlijk. Het feit dat ze die dagen in een andere setting doorbrengen, is een stimulerend element.
Per trein naar Hasselt waar de leerlingen de leerlingen in het UD woonlabo de nieuwste woningaanpassingen en hulpmiddelen uitproberen. Aan de hand van verschillende casussen hebben zij zich kunnen inleven in mensen met een beperking.

In Sint-Truiden kregen de leerlingen een leerrijke rondleiding binnen het asielcentrum. Zij kregen uitleg over de werking van een asielprocedure en mochten eens kijken waar zij momenteel leven. In diezelfde stad toetsten ze de toegankelijkheid in Sint - Truiden. Met een beperking door de stad zijn ze weer wat ervaringen rijker.
Tijdens deze 3-daagse werkten de  5 GWW'rs  in het thema ‘Casino Royale’ voor de laatste avond van het verblijf in de Tochtgenoot. Het culinair team kookte een heerlijke maaltijd. De feestzaal zag er heel uitnodigend uit en was aangekleed door het animatieteam. James Bond zou er zich onmiddellijk in thuis gevoeld hebben. Enkele spelletjes, bedacht door het animatieteam, zorgden na de maaltijd voor de gepaste sfeer.